Андиел Паркър Рандал

andiel
Андиел Паркър Рандал ООД е основана през 1997 г. и вече повече от 22 години предоставя на своите клиенти счетоводни услуги, данъчни и бизнес консултации, вътрешен одит. През 2007 г. компанията става част от базираната в Лондон международната верига за одит и счетоводство PARKER RANDALL INTERNATIONAL, която е в първите 25 подобни вериги в световен мащаб и има представители в 56 държави.

Съдружници в компанията са:

Румен Обрешков – Завършил УНСС. Специализация – данъчно планиране и консултации, ДДС – европейски регулации и общ пазар, изготвяне на финансови отчети и вътрешен одит.

Цвете Обрешкова – Завършила Американският Университет в Благоевград. От 2008 има степен АССА. В периода 2010-2013 вицепрезидент за Европа в PARKER RANDALL INTERNATIONAL. Специализация – счетоводни стандарти и практика, заплати и осигуряване, вътрешен одит.

Нашият екип се състои от професионалисти, които между 12 и 17 години работят за Андиел Паркър Рандал ООД.

Работни езици – български, английски и руски

За нас клиентът е важен, затова ние работим с по-малко фирми, но обръщаме необходимото внимание на всеки клиент и подхождаме индивидуално към неговите потребности.

Повече за нас може да научите на www.andiel.com и от нашия клип, в който може да видите какво мислят за нас наши дългогодишни клиенти.