ivb-main

Вие сте собственик или изпълнителен мениджър на компания с 20-80 човека персонал. Вашият бизнес се развива динамично, броят на хората нараства и това създава нуждата от въвеждане на правила, политики и стандарти, които да осигурят ефективното управление на персонала и оттам постигането на желаните бизнес резултати.

Вашите предизвикателства са свързани с това, че в момента имате трудност да въведете ред и структура в компанията и все още Ви се налага да участвате в оперативната дейност. Не винаги успявате да намерите, обучите, мотивирате и задържите правилните хора на точните позиции. Вероятно често се съмнявате дали хората Ви могат да изпълнят задачите така, както Вие очаквате и както сам бихте ги изпълнил. Имате усещането, че комуникацията в организацията не протича гладко и това води до неефективност на работата.

Това, от което най-много се нуждаете сега, е въвеждането на стратегически подход във вашата компания, който да създаде структура, ред и организация на работата. Вие също се нуждаете от система за намиране на качествени хора, с която да привличате правилните служители и да можете да ги мотивирате и задържите, за да постигнете по-добра производителност и ръст на вашия бизнес.

За да научите повече, кликнете тук.

ДЕВЕТ ВЪПРОСА ЗА ИНТЕРВЮ, КОИТО ЩЕ ГАРАНТИРАТ ИЗБОРА НА ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК ЗА ВАШАТА КОМПАНИЯ!Регистрирайте се тук, за да ги получите.

dokladУважавам поверителността на Вашите данни и никога няма да ги продам или споделя с друг. Заедно с безплатния доклад, Вие ще получите безплатен абонамент по и-мейл за седмични Стратегии за управление на човешкия капитал във Вашата компания. Можете да прекратите този абонамент по всяко време.

ОТЗИВИ

PlamenПовече от половин година работим заедно с Ива по проект за управление на персонала и по-специално за подбор на хора в компанията. За този период сме назначили 8 човека и всички те се справят отлично с работата, споделят ценностите ни… >>>
Пламен Минков, Главен изпълнителен директор на „ЗАД България“ АД

Николай Генчев, УникаВ периода 2011 – 2015 под прякото ръководство на Ива бяха обновени всички трудови договори и длъжностни характеристики на служителите в компанията на базата на нововъведен компетентностен модел, въведе се бонусна система, основана на изпълнението на индивидуални цели за всички… >>>
Николай Генчев, главен изпълнителен директор на ЗК УНИКА АД

Велизар Димитров, еДинамиксПрез изминалите 4 години компанията ни се разви доста агресивно. Това беше съпроводено с типичните за бързия растеж проблеми и осъзнах, че за да овладея ситуацията, трябва да потърся външна помощ. Така преди почти година започнахме да работим с Ива… >>>
Велизар Димитров, собственик на еДинамикс България ЕООД

Вижте всички отзиви от клиенти тук.