Велизар Димитров, собственик на „еДинамикс България“ ЕООД

Велизар Димитров, еДинамиксПрез изминалите 4 години компанията ни се разви доста агресивно. Това беше съпроводено с типичните за бързия растеж проблеми и осъзнах, че за да овладея ситуацията, трябва да потърся външна помощ. Така преди почти година започнахме да работим с Ива по усъвършенстване на лидерските качества на мениджмънта.

За мен беше важно да постигнем реален ефект, а не само да научим нещо на теория. Ива се справи чудесно с това. Благодарение на откритите ни дискусии по конкретни казуси и проблеми, и ползвайки огромния си опит в сферата, Ива ни помогна да идентифицираме и приложим така необходимите промени.

В рамките на няколко месеца съгласувахме и успешно внедрихме правилник за вътрешен трудов ред и коригирахме методите за подбор на персонал и атестация. Лидерските умения на мениджмънта се подобриха чувствително. Комуникацията между отделите мина на друго ниво и ежедневните казуси, с които се сблъскваме, намаляха драстично.

Силно препоръчваме Ива заради изключителния професионализъм и осезаемите резултати, които постигнахме заедно. С удоволствие бих обсъдил с всеки реалната стойност на работата ни с Ива. Ако желаете допълнителна информация, моля пишете ми на v.dimitrov@edynamix.com.

Велизар Димитров
Собственик на еДинамикс България ЕООД